U bent hier: Home - Wij zijn genomineerd!
U bent hier: Home - Wij zijn genomineerd!

Wij zijn genomineerd!

Wij zijn genomineerd voor de Noorderpoort Jaarprijs 2024 in de categorie Beste Leerbedrijf. Wij zijn enorm trots op deze nominatie!
De nominatie hebben wij te danken aan de opleidingen Middenkaderfunctionarisbouw en Metaal van het Noorderpoort in Stadskanaal. Dit jaar hebben wij al verschillende leerlingen mogen helpen tijdens hun stageperiode.

Samen met 8 andere bedrijven strijden wij om de titel Beste Leerbedrijf van 2024. Wij laten graag zien dat wij een ‘Geel Hart’ hebben!
De uitslag is nog even afwachten… op 27 maart hebben wij een pitch mogen geven voor een jury, om te vertellen waarom wij het beste leerbedrijf zijn. Vol energie en passie hebben wij ons best gedaan om de jury te overtuigen. Op 25 april zal de prijs worden uitgereikt in het Martiniplaza in Groningen!

En omdat wij genomineerd zijn mochten wij gefotografeerd worden door Diepzeekonijn Fotografie. Zie hieronder de resultaten!

Meer weten over de Noorderpoort Jaarprijs? Klik dan hier!
Duim jij met ons mee?

Deel dit bericht op:

Recent nieuws

Wij zijn genomineerd!

Wij zijn genomineerd voor de Noorderpoort Jaarprijs 2024 in de categorie Beste Leerbedrijf. Wij zijn enorm trots op deze...

Lees meer
Open dag Noorderpoort Stadskanaal

Open dag Noorderpoort in Stadskanaal

Afgelopen donderdag 25 januari opende Noorderpoort in Stadskanaal de deuren voor leerlingen van het voortgezet onderwijs. Wij van Metaalbouw...

Lees meer
Metaalbouw TSV plaatst wandplaten bij Stadhuis Hoorn

Stadhuis in Hoorn

Sinds de eerste werkdag van 2024 zijn Marcel en Peter in Hoorn aan de slag voor een nieuw project!...

Lees meer

Maggies Center Groningen

Wij hebben meegeholpen bij de realisatie van Maggie’s Center te Groningen. Een prachtig gebouw met een nog mooiere bestemming....

Lees meer

Meer informatie of een afspraak?