U bent hier: Home - The Warehouse
U bent hier: Home - The Warehouse

The Warehouse

Locatie: Groningen

Met de hulp van De Zwarte Hond architecten is dit voormalig V&D distributiegebouw aan de Groningse Rode Weeshuisstraat ontwikkeld tot The Warehouse. Een regelrechte ode aan de wederopbouwarchitectuur. Industriële stijl en comfortabele luxe komen hier perfect samen.

Het gebouw bestaat uit 24 compacte, luxe appartementen en 900m² winkelruimte. Metaalbouw TSV is benaderd voor de engineering en het leveren en monteren van de gevel bekleding. De gevels zijn voorzien van geanodiseerd aluminium en kokerprofielen. De individuele elementen zijn in onze eigen productiefaciliteit geproduceerd en als prefab element naar de bouw getransporteerd. De bijzondere details, waaronder de ‘’W’’ in de achtergevel, maakte dit project tot een leuke uitdaging.

Projectinformatie

Bouwbedrijf Kooi
De Zwarte Hond
17 weken
242 m1 aluminium beplating, 930 m1 aluminium kokers, 198 m1 vlakke plaat, 432 m1 aluminium zetwerk.
Geanodiseerd aluminium in de kleur C32

Meer informatie of een afspraak?