U bent hier: Home - Polyganics
U bent hier: Home - Polyganics

Polyganics

Locatie: Groningen

Ontzettend blij en trots dat wij hebben mogen bijdragen aan het nieuwe hoofdkantoor voorzien van ultramodern onderzoekslaboratorium voor Polyganics op het Zernike Campus in Groningen. Het pand heeft een totaal vloeroppervlak van ruim 6000m2. Het gebouw ontworpen door Sax Architecten uit Groningen, voldoet aan hoge duurzaamheidseisen. Door in de basis een gebouw te ontwerpen dat compact en thermisch goed geïsoleerd is kan de energievraag op gebouwniveau flink worden beperkt.

Wij zijn als TSV benaderd door Jorritsma Bouw voor het realiseren van de buitengevel vervaardigd uit deze unieke sandwichpanelen met Cortenstalen buitenplaat van onze leverancier Cladding Point. Het toegepaste paneel, de Brucha Premium Façade Flat Corten, is een duurzaam prefab product met onzichtbare bevestiging. Standaard uitgevoerd met FX hardschuim. Dit product is recyclebaar en uniek in haar soort. Het product wordt als blank cortenstaal geleverd. De tijd die nodig is om tot de vorming van de uiteindelijke oxydatielaag en kleur te komen is weersafhankelijk.

Naast de cortenstalen sandwichpanelen hebben wij ook de Alucobond boeiranden mogen realiseren. Deze zijn in onze eigen productie afdeling gemaakt. Ook de plafonds en alle diverse zetwerk profielen zijn door ons ontwikkeld, geleverd en gemonteerd.

Een mooi eind resultaat waar wij als gevelbouwer met veel plezier aan hebben gewerkt. Wij wensen Polyganics veel geluk met hun nieuwe pand.

Projectinformatie

Jorritsma bouw
Sax Architecten
12 weken
1800m2 sandwichpanelen, 2500m1 zetwerk, 210m2 wandbeplating, 470m2 boeirand elementen
April 2021
Brucha premium Facade Flat Corten FX 100-1000 sandwichpanelen, Aplha-AR-100/1000 sandwichpanelen, Alucobond boeirand elementen (maatwerk), Wandbeplating 35/1035, verticaal gemonteerd.

Meer informatie of een afspraak?