U bent hier: Home - Nieuwbouw ITBB
U bent hier: Home - Nieuwbouw ITBB

Nieuwbouw ITBB

Locatie: Zwolle

Voor bouwgroep Dijkstra Draisma mochten wij het nieuwe kantoor pand van ITBB voorzien van een staaldak, sandwich buitengevel, sandwich binnenwanden en Aluminium Composiet kader elementen gemonteerd aan de buitengevel. 

De kader elementen zijn zeer nauwkeurig uitgetekend en verdeeld over de gevel. Vervolgens zijn deze in eigen beheer ontwikkeld waarbij gestart werd met het maken van freesbestanden voor onze productie afdeling. Een kader wordt gemaakt uit een vlakke plaat Alucobond. Deze wordt voorzien van verschillende type freeslijnen. De nauwkeurigheid van het frezen bepaalt de maatafwijking van het kader. De gefreesde plaat wordt door de assemblage afdeling gevouwen, verlijmt en verpakt om als ‘’prefab’’ element vervoert te worden naar de bouwplaats. Door deze werkwijze zijn wij in staat om in zeer korte tijd de gevel om te toveren tot een strak geheel.

Al met al een zeer interessant project met een verbluffend eindresultaat. 

Projectinformatie

Bouwgroep Dijkstra Draisma
De Zwarte Hond
21 weken
1429 m2 stalen dakplaten, 762 m2 sandwichpanelen, 56 m1 dakrandelementen, 195 m1 kaderelementen, 27 m2 vlakke plaat, 90 m2 binnenwanden
Sendzimir verzinkte stalen dakplaten deels voorzien van perforatie, Sandwichpanelen 100/1000 voorzien van microrib, Aluminium Composiet van het merk Alucobond, Sandwichpanelen 60/1150 verticaal.

Producten gebruikt voor dit project

Aluminium composiet Warm dak Zetwerk & Specials

Meer informatie of een afspraak?