U bent hier: Home - Kunstwerf
U bent hier: Home - Kunstwerf

Kunstwerf

Locatie: Groningen

In het Ebbingekwartier hebben wij onlangs de bouw van Kunstwerf afgerond. De Kunstwerf is een complex waar huisvesting voor vier theatergezelschappen gerealiseerd is. In het complex komen oefenruimtes en werkplaatsen.

In december 2020 zijn wij begonnen met de engineering van de aluminium gevelelementen. Bij dit project zijn op maat gemaakte 2mm aluminium zetstukken toegepast. Er is gekozen om het aluminium te anodiseren in de kleuren Naturel en Bronze. Deze vorm van oppervlaktebehandeling zorgt voor een oxide laag. de oxidelaag is hard, poreus en slijtvast. Doordat de poriën zijn afgesloten is het materieel beter bestand tegen corrosie.

.

Projectinformatie

Geveke Bouw B.V.
Ard de Vries en Donna van Milligen Bielke
1 jaar
707m2 gevelelementen, 1235 m1 achterconstructie, 540 m1 zetstukken.
Juni 2022
Aluminium gevelelementen, dikte 2 mm, geanodiseerd. Verstelbare achterconstructie. Aluminium zetwerk, dikte 2 mm, geanodiseerd.

Meer informatie of een afspraak?