U bent hier: Home - Kindplein West
U bent hier: Home - Kindplein West

Kindplein West

Locatie: Ommen

In december 2021 is in Ommen het project Kindplein West opgeleverd. Dit gebouw biedt plaats voor 3 basisscholen en een kinderopvang. Het gebouw is volledig energieneutraal.

Bij het Kindplein West is er gekozen voor wandbeplating in de kleur Ephyra. Het bijzondere aan dit prachtige gebouw is dat er 4 verschillende types puntprofielen zijn toegepast. Door 4 verschillende types puntprofielen te gebruiken krijg je een speels effect en trekt het gelijk de aandacht.

Het zetwerk is door ons zusterbedrijf, Plaatzetterij Drentse-Poort, geproduceerd en prefab aangeleverd. Door met geprefabriceerd zetwerk te werken was er een hoge bouwsnelheid mogelijk. Mede door het snelle verloop van de bouw was het voor 1 van de basisscholen mogelijk om na de kerstvakantie al te starten in hun nieuwe schoolgebouw.

Zowel wij, de opdrachtgever en leveranciers zijn erg trots op het verbluffende eindresultaat! De kleur en de 4 verschillende types puntprofielen maken het eindresultaat erg mooi en een opvallend gebouw.

Fotografie door: The I Company

Projectinformatie

De Groot Vroomshoop Bouwsystemen
bN+JD architecten
6 maanden
815 m2 wand beplating in de kleur Ephyra, 1172 m2 Sendzimir verzinkte stalen Z-profielen, 1838 m2 diverse soorten zetwerk
December 2021
Wand beplating in de kleur Ephyra, sendzimir verzinkte stalen Z-profielen, hoekstukken, dagstukken, lekdorpels, plafonds, raamdorpels, dagkanten en trespa.

Producten gebruikt voor dit project

Enkele wandplaat

Meer informatie of een afspraak?