U bent hier: Home - Integraal Kindcentrum
U bent hier: Home - Integraal Kindcentrum

Integraal Kindcentrum

Locatie: Wagenborgen

In opdracht van Aannemingsmaatschappij Friso hebben wij geholpen met de realisatie van dit nieuwe, duurzame en aardbevingsbestendige kindcentrum in Wagenborgen. Dit centrum is onderdeel van het scholenplan van de gemeente Delfzijl en biedt onderdak aan basisschool De Kronkelaar en kinderopvang Kids2b. Het gebouw is volledig flexibel in te richten en zeer duurzaam. Dit gebouw voldoet aan de BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouwd) eisen.

Wij hebben voor dit project het dak geleverd en gemonteerd en de gehele witte boeirand ontworpen en gerealiseerd. De boeirand is volledig in 3D uitgewerkt door onze eigen tekenkamer. Voor de achterconstructie hebben wij gebruik gemaakt van stalen klangen. Ieder individueel element is op maat gefreesd en gevouwen. De vorm van de boeirand met de vele hoeken in verstek maakte dit project tot een leuke uitdaging. Mooi stukje vakmanschap. Het resultaat mag er zijn vinden wij!

Projectinformatie

Aannemingsmaatschappij Friso
Onix Architecten
8 maanden
2000m2 dak, 183m1 boeirand, 183m1 aansluitprofielen, 183m1 dakrandkappen.
Sendz. verzinkte stalen kouddakplaten, type 18/988. Alucobond dakrandelementen, 4mm. Aluminium aansluitprofielen. Aluminium dakrandkappen.

Producten gebruikt voor dit project

Aluminium composiet Koud dak Zetwerk & Specials

Meer informatie of een afspraak?