U bent hier: Home - Bouwplaats bezoek Gemeentewerf Roden
U bent hier: Home - Bouwplaats bezoek Gemeentewerf Roden

Bouwplaats bezoek Gemeentewerf Roden

Op 21 maart mocht ik mijn kantoor voor een paar uurtjes verplaatsen naar Roden. Er stond een bouwplaats bezoek gepland bij de nieuwe Gemeentewerf.
In opdracht van Bouwgroep Dijkstra Draisma bouwen wij mee aan een nieuwe gemeentewerf voor de gemeente Noordenveld. Het unieke aan dit project is dat het wederom, net als it Swettehûs circulair wordt gebouwd.

Voor ik vertrek kijk ik nog snel of ik alles heb. Camera; check, helm; check, eventueel een geel hesje; check, werkschoenen aan; check. Klaar om te vertrekken dus. Om 09:30 kom ik aan op de bouwplaats, het regent… Jammer, dat maakt het voor mij niet gunstig om foto’s te maken met mijn camera. Dan eerst maar een kop koffie drinken met de jongens van de montage.

Na de koffie is het tijd om een aantal foto’s te maken, gelukkig zijn onze montagemedewerkers binnen aan het werk. Zo kan ik een aantal mooie detail foto’s maken en wat foto’s van onze toppers. Na de foto’s binnen is het tijd om te gaan, vanuit de auto schiet ik nog een paar foto’s van buitenaf.

Geschreven door: Carolien – Recruitment- en marketingmedewerker

Deel dit bericht op:

Recent nieuws

Maggies Center Groningen

Wij hebben meegeholpen bij de realisatie van Maggie’s Center te Groningen. Een prachtig gebouw met een nog mooiere bestemming....

Lees meer
Modelwoning

Modelwoning Noorderpoort

Afgelopen maandag zijn wij gestart op het Noorderpoort, maar deze keer monteren wij niet zelf! 👷‍♂️👷‍♀️ Onder leiding van...

Lees meer

Wist je dat?

3 van de gebouwen waar wij ook aan hebben mogen meewerken, genomineerd zijn voor de Groninger Architectuurprijs 2023! Hier...

Lees meer

Familiedag bij Metaalbouw TSV

Op zaterdag 16 september organiseerden wij speciaal voor familieleden en vrienden van onze werknemers een familiedag.Op deze manier hebben...

Lees meer

Meer informatie of een afspraak?