U bent hier: Home - Bouwplaats bezoek Gemeentewerf Roden
U bent hier: Home - Bouwplaats bezoek Gemeentewerf Roden

Bouwplaats bezoek Gemeentewerf Roden

Op 21 maart mocht ik mijn kantoor voor een paar uurtjes verplaatsen naar Roden. Er stond een bouwplaats bezoek gepland bij de nieuwe Gemeentewerf.
In opdracht van Bouwgroep Dijkstra Draisma bouwen wij mee aan een nieuwe gemeentewerf voor de gemeente Noordenveld. Het unieke aan dit project is dat het wederom, net als it Swettehûs circulair wordt gebouwd.

Voor ik vertrek kijk ik nog snel of ik alles heb. Camera; check, helm; check, eventueel een geel hesje; check, werkschoenen aan; check. Klaar om te vertrekken dus. Om 09:30 kom ik aan op de bouwplaats, het regent… Jammer, dat maakt het voor mij niet gunstig om foto’s te maken met mijn camera. Dan eerst maar een kop koffie drinken met de jongens van de montage.

Na de koffie is het tijd om een aantal foto’s te maken, gelukkig zijn onze montagemedewerkers binnen aan het werk. Zo kan ik een aantal mooie detail foto’s maken en wat foto’s van onze toppers. Na de foto’s binnen is het tijd om te gaan, vanuit de auto schiet ik nog een paar foto’s van buitenaf.

Geschreven door: Carolien – Recruitment- en marketingmedewerker

Deel dit bericht op:

Recent nieuws

Nieuw in opdracht!

Wij mogen meebouwen aan het nieuwe Cambuurstadion! Vol trots en passie mogen wij mededelen dat wij in opdracht van Van...

Lees meer

Drinkwaterproductiestation

Op 26 april is het buitenwerk van het gebouw opgeleverd voor het nieuwe Drinkwaterproductiestation in Beilen. Aan de Altingerweg...

Lees meer

Bouwplaats bezoek Gemeentewerf Roden

Op 21 maart mocht ik mijn kantoor voor een paar uurtjes verplaatsen naar Roden. Er stond een bouwplaats bezoek...

Lees meer

Rondleiding RSG Ter Apel

Afgelopen maandag 13 maart hebben wij een rondleiding mogen organiseren voor 19 leerlingen van RSG Ter Apel. Dit waren...

Lees meer

Meer informatie of een afspraak?