BedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofiel

Leveren

Nadat we de tekeningen en berekeningen hebben gemaakt, gaan we verder met het bewerkingsproces. Deels zal dit de inkoop van traditionele, fabrieksmatig gewalsde profielen betreffen bij ons netwerk aan leveranciers. Daarnaast worden ook producten, zoals de passtukken, in onze eigen plaatzetterij PREFAB op maat gemaakt.

Kwalitatief hoogwaardige montage

Onze medewerkers hebben ervaring met een grote diversiteit aan bouwprojecten, werken met het juiste gereedschap. Met het materieel waarover TSV beschikt, kan elke montage uitgevoerd worden. Zo hebben wij de beschikking over eigen schaarhoogwerkers, telescoopkranen, torenkranen, heftrucs, aanhangers, bussen, steigermaterieel, enzovoort.

Een eigen montageteam

Na het samenvoegen van het tekenwerk, de materialen en een plan van aanpak is het de taak aan onze goed opgeleide montageploegen om de elementen te monteren. De montage vindt veelal plaats met eigen materieel en met de modernste gereedschappen.

Het is en blijft een feit dat eigen mensen meer betrokken zijn bij het werk. Bovendien zijn zij meer gemotiveerd dan de inleenkrachten. TSV beschikt daarom over een eigen team van monteurs. Zij hebben jarenlange ervaring en zijn zich er van bewust dat ook zij een belangrijke schakel zijn in het bouwproces.