BedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofiel

Projectplanning: advies, bestel en calculatie

In de organisatie van B.V. Metaalbouw TSV zijn goed overleg en een plezierige samenwerking belangrijk. Daarom wordt bij elke opdracht een goede projectplanning opgesteld.

Kwaliteit met de juiste prijs

Met een goede projectplanning waarborgen wij een goed advies, een betrouwbare planning en een wenselijke uitvoering. De samenwerking start altijd met een gedegen advies waarbij al direct een aantal schetsen kunnen worden gemaakt. Vervolgens kunnen wij assisteren bij het bestek en natuurlijk de calculatie uitwerken. Dit resulteert vervolgens in een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Duidelijke afspraken

Dankzij een goede projectplanning, waarin afspraken gemaakt worden over prijs en werkwijze, verloopt elke samenwerking beter. Samen met de opdrachtgever en andere bouwpartners kunnen alle stappen van het bouwproces doorgenomen worden. Zo verloopt het proces vloeiend en zonder ongewenste verrassingen. 

Tekenwerk

Voor opdrachtgevers kan TSV statische berekeningen, dak- en geveloverzichten, detailtekeningen en werkplaatstekeningen verzorgen eventueel met behulp van professionele 3D-tekenprogramma's. Deze tekenprogramma's sturen rechtstreeks de bewerkingsmachines aan. Dankzij deze aanpak kunnen wij eigen onzekerheden, maar zeker ook de risico's van de opdrachtgever, flink beperken.