BedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofiel

Passend eindproduct

In overleg met de opdrachtgever worden de juiste materialen gekozen, wat vaak resulteert in een passend en vaak goedkoper eindproduct. TSV heeft ook als een van de weinigen in de branche een eigen passend systeem gecombineerd met het algemene VCA.

Adviseren en calculeren

TSV denkt mee met de wens van de opdrachtgever om zo een passend advies te kunnen geven. Na het uitbrengen van het advies kunnen wij ook meedenken over de besteksomschrijving. Vanzelfsprekend kan TSV een (besteksmatige) calculatie verzorgen op basis van het door ons uitgebrachte advies.

De juiste materialen

Of het nu gaat om brandwerendheid, akoestiek of isolatie: bij elk bouwproject moeten bepaalde keuzes gemaakt worden. Elk materiaal heeft eigen specificaties, voor- en nadelen. Juist aan de start van elk bouwproject dienen deze aspecten goed belicht te worden.

Dankzij overleg een beter alternatief

Het blijkt dat dankzij goed overleg tussen de opdrachtgever en TSV verbetering mogelijk is. Op basis van ervaring en inzicht kan TSV helpen bij het kiezen van het materiaal. Dit soort overleg heeft in het verleden vaak bewezen dat er betere en goedkopere alternatieven zijn dan oorspronkelijk gedacht.