Specials

Trapbekleding te Amsterdam

In opdracht van Timmer- en meubelfabriek Harryvan B.V. hebben wij eigen geproduceerd, stalen cassettes geleverd en gemonteerd.

Lees meer »

Uitbreiding sportcentrum Kardinge - Groningen

Van Wijnen Groningen B.V. heeft TSV opdracht gegeven voor het leveren en monteren van de staaldaken en leveren en monteren van aluminium composiet cassettes en vinnen.

Lees meer »

Groningse Schoolvereniging te Groningen

Rottinghuis' Aannemingsbedrijf B.V. heeft TSV opdracht gegeven voor het engineering, productie en montage van samengestelde sandwichpanelen / schaaldelen. Door keuze van samengestelde sandwichpanelen heeft het gebouw hoogwaardige uitstraling.

Lees meer »

CSK Food Enrichment Titanium te Leeuwarden

Jorritsma Bouw West B.V. heeft TSV opdracht gegeven voor het leveren en monteren van stalen dakplaten, binnendozen,isolatie, aluminium achterconstructie en aluminium composiet cassettes, kortom TSV levert compleet de buitenschil van het gebouw. Alle materialen zijn volledig in eigen beheer geproduceerd waarbij een optimale dienstverlening en hoge kwaliteit gewaarborgd zijn.

Lees meer »

Poli Orthopedie Schepers Ziekenhuis te Emmen

In opdracht van Brands Bouwgroep B.V. hebben wij eigen geproduceerd, aluminium composiet cassettes geleverd en gemonteerd. De aluminium composiet cassettes zijn rondom voorzien van felsranden.

Lees meer »

Renovatie De Veilige Veste te Leeuwarden

Bouwgroep Dijkstra Draisma heeft TSV opdracht gegeven voor het leveren en monteren van aluminium composiet lekdorpels, dakrandkappen en cassettes, Aluminium composiet platen zijn speciaal gemaakt voor TSV met een coating in de kleur brons.  

Lees meer »

Liudger college ''splitting'' te Drachten

Staalbouw Smid Hoogkerk B.V. heeft TSV opdracht gegeven voor het produceren, leveren en monteren van staaldak, cassettes, gebogen lekdorpels en wandbeplating. Wandbeplating heeft een special effect, naar links kijkend ziet u kleur sikkens blaauw, naar rechts kijkend ziet u kleur zilver metallic.

Lees meer »

Zorgverzamelgebouw De Springplank te Emmen

Brands Bouwgroep B.V. heeft TSV opdracht gegeven voor het engineering, leveren en monteren van beplating rondom de loopbrug.  Hiervoor zijn de volgende materialen toegepast: Sandwichpanelen, omega profielen, prefab kaders rondom de kozijnen en gebogen Kalzip felsbeplating.

Lees meer »

Basisschool Reitdiep te Groningen

Aannemingsmaatschappij Friso B.V. heeft TSV opdracht gegeven voor de engineering, produceren en monteren van de luifels. 

Lees meer »

Villa Flora te Venlo

In opdracht van Pellikaan Bouwbedrijf B.V. zijn wij bezig met het monteren van aluminium composiet boeiranden, wandplaten en plafondplaten bij nieuwbouw Villa Flora te Venlo.

Lees meer »

Woning de Haan Goingarijp

In opdracht van Aannemersbedrijf A. Fekken B.V. werd een woning bekleed met cortenstaal cassettes en draaibaar cortenstaal lamellen tussen de gevel elementen. Dit materiaal geeft een zeer natuurlijk eindresultaat.

Lees meer »

Revalidatiecentrum Groot Klimmendaal te Arnhem

In opdracht van BAM Utiliteitsbouw B.V. Regio Arnhem hebben wij eigen geproduceerde aluminium gevelbeplating gemonteerd. Door anodiseren heeft het een natuurlijk uiterlijk.

Lees meer »

Nieuwbouw Reststoffen Energie Centrale te Harlingen

In opdracht van Jorritsma Bouw West B.V. werd deze imposante Reststoffen Energie Centrale volledig bekleed met stalen en aluminium dak- en wandbeplating. Eyecatcher is het goudkleurige ketelhuis met de aluminium schuco-profielen.

Lees meer »

Stenden hogeschool te Leeuwarden

In opdracht van De Groot Vroomshoop Bouwsystemen B.V. werd een school bekleed met cortenstaal. Dit materiaal geeft een zeer strak en natuurlijk eindresultaat.

Lees meer »

Steel Study House te Leeuwarden

In opdracht van BSB Staalbouw werd een woning bekleed met aluminium composiet cassettes en kaders tussen de puien. Dit materiaal geeft een zeer strak eindresultaat.

Lees meer »

Kunstwerk Tasman Toren te Groningen

De opdrachtgever heeft ons gevraagd een kunstwerk te maken met verschillende functies. De functies zijn:

Lees meer »

Entree Tasman Toren te Groningen

Van Wijnen Groningen B.V. heeft TSV opdracht gegeven voor het produceren en monteren van het zetwerk voor de entree van de Tasman Toren te Groningen.

Lees meer »

Univé te Dokkum

Gepoedercoat aluminium cassettegevel bestaande uit allerlei aluminium elementen.

Lees meer »

Stadshart blok 5 te Almere

Gevelbeplating bestaande uit speciale aluminium geëxtrudeerd rib-profiel in de kleur zwart. Door de zwarte kleur en de opvallende schaduweffecten in het profiel krijg je een donker uiterlijk.

Lees meer »

OBS Plaggenborg te Sellingen

De gevel bestaat uit cortenstaal. Door de speciale legering zal dit nooit gaan doorroesten, maar het geeft wel een mooi natuurlijk effect.

Lees meer »

Verbouw PBC-gebouw te Groningen

Gevelrenovatie door middel van alumminium lamellen op speciale klikprofielen. Door de diverse opvallende kleuren een echte blikvanger.

Lees meer »

The Wave te Almere

Veel besproken gevel, bestaande uit voorgelakt aluminium elementen op HSB-constructie. Doordat de elementen ten opzichte van elkaar verlopen ontstaat een zeer speciaal effect.

Lees meer »

De Sudwester te Sneek

De opbouwgevel bestaat uit een binnendoos, isolatie, omega en horizontaal puntprofielplaat. De kleur is speciaal: metallic groen.

Lees meer »