Zetwerk

Trapbekleding te Amsterdam

In opdracht van Timmer- en meubelfabriek Harryvan B.V. hebben wij eigen geproduceerd, stalen cassettes geleverd en gemonteerd.

Lees meer »

Renovatie Provinciehuis te Haarlem

In opdracht van Heijmans Utiliteitsbouw B.V. hebben wij eigen geproduceerd, aluminium composiet cassettes geleverd en gemonteerd. De aluminium composiet cassettes zijn voorzien van sparingen t.b.v. sleutelkluisjes, sirene en verlichting.

Lees meer »

Zaagdam te Groningen

Zaagdam is een opvallend nieuwbouw appartementencomplex. De strakke, moderne stijl is daarbij kenmerkend.

Lees meer »

Kantoor Werkplein Hoogeveen

Het Werkplein is een uitbreiding aan het bestaande gemeentehuis. Het gebouw is hoogwaardig afgewerkt door B.V. Metaalbouw TSV. Het is opgebouwd uit prefab elementen. En bekleed met diverse producten/materialen:

Lees meer »

Abbott biologicals te Olst

Jorritsma Bouw West B.V. heeft TSV opdracht gegeven voor het leveren en monteren van aluminium achterconstructie, gepoedercoat zetwerk en aluminium composiet cassettes. Door keuze van luxe materiaalgebruik heeft het gebouw hoogwaardige uitstraling.

Lees meer »

Nieuwbouw & renovatie Daaf Gelukschool te Haarlem

B.V. Metaalbouw TSV heeft bij dit project een hoogwaardig stukje gevelbekleding gemonteerd. Hier zijn aluminium lekdorpels, dagstukken en aluminium composiet panelen toegepast.

Lees meer »

De Nieuwe Kolk te Assen

In opdracht van BAM Utiliteitsbouw B.V. Regio Noord hebben wij eigen geproduceerd geanodiseerd aluminium vloerrandafwerking, gepoedercoat aluminium zetwerk en cassettes geleverd en gemonteerd.

Lees meer »

Poli Orthopedie Schepers Ziekenhuis te Emmen

In opdracht van Brands Bouwgroep B.V. hebben wij eigen geproduceerd, aluminium composiet cassettes geleverd en gemonteerd. De aluminium composiet cassettes zijn rondom voorzien van felsranden.

Lees meer »

Renovatie De Veilige Veste te Leeuwarden

Bouwgroep Dijkstra Draisma heeft TSV opdracht gegeven voor het leveren en monteren van aluminium composiet lekdorpels, dakrandkappen en cassettes, Aluminium composiet platen zijn speciaal gemaakt voor TSV met een coating in de kleur brons.  

Lees meer »

Liudger college ''splitting'' te Drachten

Staalbouw Smid Hoogkerk B.V. heeft TSV opdracht gegeven voor het produceren, leveren en monteren van staaldak, cassettes, gebogen lekdorpels en wandbeplating. Wandbeplating heeft een special effect, naar links kijkend ziet u kleur sikkens blaauw, naar rechts kijkend ziet u kleur zilver metallic.

Lees meer »

Het Brouwhuis te Enschede

In opdracht van Dura Vermeer Bouw Hengelo B.V. hebben wij eigen geproduceerd, samengesteld' prefab aluminium kaders voorzien van beplating,en 3mm aluminium U-profielen (incl achterconstructie) voorzien van poedercoating gemonteerd.

Lees meer »

Uitbreiding Lidl te Terborg

WAM&VanDuren bouw B.V. heeft TSV opdracht gegeven voor het leveren en monteren van stalen dakplaten 106/750, enkele wandplaat en aluminium composiet cassettes,  Aluminium composiet cassettes zijn volledig in eigen beheer geproduceerd. Door frezen binnenplaat + deel PE kunnen de platen tot cassettes gevouwen worden.

Lees meer »

Basisschool Reitdiep te Groningen

Aannemingsmaatschappij Friso B.V. heeft TSV opdracht gegeven voor de engineering, produceren en monteren van de luifels. 

Lees meer »

It Worxx te Emmen

In opdracht van Bouwbedrijf Voors Dalen B.V.  hebben wij gepoedercoat dakrandkappen, aluminium composiet panelen en 3mm aluminium cassettes voorzien van ''bedhaak''-systeem gemonteerd

Lees meer »

Tasman Toren te Groningen

In opdracht van Van Wijnen Groningen B.V.  werden 218 appartementen bekleed met 2 mm voorgelakt aluminium raamkaders. Dit materiaal geeft een zeer strak uiterlijk.

Lees meer »

Villa Flora te Venlo

In opdracht van Pellikaan Bouwbedrijf B.V. zijn wij bezig met het monteren van aluminium composiet boeiranden, wandplaten en plafondplaten bij nieuwbouw Villa Flora te Venlo.

Lees meer »

Appartementen kop van Oost te Groningen

In opdracht van Heijmans Woningbouw B.V. Regio Noord hebben wij eigen geproduceerd geanodiseerd aluminium plankpanelen, aluminium raamkaders en kolombekleding gemonteerd.

Lees meer »

AOC Terra te Assen

Heijmans Bouw Groningen B.V. heeft TSV opdracht gegeven voor het produceren en monteren van gepoedercoat aluminium cassettes.

Lees meer »

Woning de Haan Goingarijp

In opdracht van Aannemersbedrijf A. Fekken B.V. werd een woning bekleed met cortenstaal cassettes en draaibaar cortenstaal lamellen tussen de gevel elementen. Dit materiaal geeft een zeer natuurlijk eindresultaat.

Lees meer »

Nieuwbouw bedrijfspand te Sneek

Opdrachtgever:    Bouwbedrijf de Vries B.V.
In opdracht van Bouwbedrijf de Vries B.V.  zijn wij bezig met nieuwbouw bedrijfspand te Sneek.

Lees meer »

Graafschap College te Doetinchem

In opdracht van BAM Utiliteitsbouw B.V. Regio Arnhem hebben wij diverse werkzaamheden uitgevoerd. Dakplaten 200R750 t.b.v. het sedum-dak, waterslagen, dagkant-afwerking van de kozijnen en de gepoedercoat aluminium cassettes uitgevoerd in zilver metallic zijn door TSV gemonteerd. 

Lees meer »

Revalidatiecentrum Groot Klimmendaal te Arnhem

In opdracht van BAM Utiliteitsbouw B.V. Regio Arnhem hebben wij eigen geproduceerde aluminium gevelbeplating gemonteerd. Door anodiseren heeft het een natuurlijk uiterlijk.

Lees meer »

Stenden hogeschool te Leeuwarden

In opdracht van De Groot Vroomshoop Bouwsystemen B.V. werd een school bekleed met cortenstaal. Dit materiaal geeft een zeer strak en natuurlijk eindresultaat.

Lees meer »

Kunstwerk Tasman Toren te Groningen

De opdrachtgever heeft ons gevraagd een kunstwerk te maken met verschillende functies. De functies zijn:

Lees meer »

Entree Tasman Toren te Groningen

Van Wijnen Groningen B.V. heeft TSV opdracht gegeven voor het produceren en monteren van het zetwerk voor de entree van de Tasman Toren te Groningen.

Lees meer »