Wandbeplating

MST ziekenhuis te Enschede

In opdracht van bouwcombinatie Dura Vermeer/Trebbe/Te Pas Bouw heeft TSV de volgende materialen toegepast:

Lees meer »

Uitbreiding sportcentrum Kardinge - Groningen

Van Wijnen Groningen B.V. heeft TSV opdracht gegeven voor het leveren en monteren van de staaldaken en leveren en monteren van aluminium composiet cassettes en vinnen.

Lees meer »

Renovatie Provinciehuis te Haarlem

In opdracht van Heijmans Utiliteitsbouw B.V. hebben wij eigen geproduceerd, aluminium composiet cassettes geleverd en gemonteerd. De aluminium composiet cassettes zijn voorzien van sparingen t.b.v. sleutelkluisjes, sirene en verlichting.

Lees meer »

Zaagdam te Groningen

Zaagdam is een opvallend nieuwbouw appartementencomplex. De strakke, moderne stijl is daarbij kenmerkend.

Lees meer »

Kantoor Werkplein Hoogeveen

Het Werkplein is een uitbreiding aan het bestaande gemeentehuis. Het gebouw is hoogwaardig afgewerkt door B.V. Metaalbouw TSV. Het is opgebouwd uit prefab elementen. En bekleed met diverse producten/materialen:

Lees meer »

Abbott biologicals te Olst

Jorritsma Bouw West B.V. heeft TSV opdracht gegeven voor het leveren en monteren van aluminium achterconstructie, gepoedercoat zetwerk en aluminium composiet cassettes. Door keuze van luxe materiaalgebruik heeft het gebouw hoogwaardige uitstraling.

Lees meer »

Nieuwbouw & renovatie Daaf Gelukschool te Haarlem

B.V. Metaalbouw TSV heeft bij dit project een hoogwaardig stukje gevelbekleding gemonteerd. Hier zijn aluminium lekdorpels, dagstukken en aluminium composiet panelen toegepast.

Lees meer »

CSK Food Enrichment Titanium te Leeuwarden

Jorritsma Bouw West B.V. heeft TSV opdracht gegeven voor het leveren en monteren van stalen dakplaten, binnendozen,isolatie, aluminium achterconstructie en aluminium composiet cassettes, kortom TSV levert compleet de buitenschil van het gebouw. Alle materialen zijn volledig in eigen beheer geproduceerd waarbij een optimale dienstverlening en hoge kwaliteit gewaarborgd zijn.

Lees meer »

De Nieuwe Kolk te Assen

In opdracht van BAM Utiliteitsbouw B.V. Regio Noord hebben wij eigen geproduceerd geanodiseerd aluminium vloerrandafwerking, gepoedercoat aluminium zetwerk en cassettes geleverd en gemonteerd.

Lees meer »

Poli Orthopedie Schepers Ziekenhuis te Emmen

In opdracht van Brands Bouwgroep B.V. hebben wij eigen geproduceerd, aluminium composiet cassettes geleverd en gemonteerd. De aluminium composiet cassettes zijn rondom voorzien van felsranden.

Lees meer »

Renovatie De Veilige Veste te Leeuwarden

Bouwgroep Dijkstra Draisma heeft TSV opdracht gegeven voor het leveren en monteren van aluminium composiet lekdorpels, dakrandkappen en cassettes, Aluminium composiet platen zijn speciaal gemaakt voor TSV met een coating in de kleur brons.  

Lees meer »

Liudger college ''splitting'' te Drachten

Staalbouw Smid Hoogkerk B.V. heeft TSV opdracht gegeven voor het produceren, leveren en monteren van staaldak, cassettes, gebogen lekdorpels en wandbeplating. Wandbeplating heeft een special effect, naar links kijkend ziet u kleur sikkens blaauw, naar rechts kijkend ziet u kleur zilver metallic.

Lees meer »

Kunstwerk A7 te Drachten

In opdracht van Sietsema Aannemersbedrijf B.V. hebben wij het kunstwerk bij A7 te drachten voorzien van enkele dak en wand-beplating.

Lees meer »

Zorgverzamelgebouw De Springplank te Emmen

Brands Bouwgroep B.V. heeft TSV opdracht gegeven voor het engineering, leveren en monteren van beplating rondom de loopbrug.  Hiervoor zijn de volgende materialen toegepast: Sandwichpanelen, omega profielen, prefab kaders rondom de kozijnen en gebogen Kalzip felsbeplating.

Lees meer »

Het Brouwhuis te Enschede

In opdracht van Dura Vermeer Bouw Hengelo B.V. hebben wij eigen geproduceerd, samengesteld' prefab aluminium kaders voorzien van beplating,en 3mm aluminium U-profielen (incl achterconstructie) voorzien van poedercoating gemonteerd.

Lees meer »

Uitbreiding Lidl te Terborg

WAM&VanDuren bouw B.V. heeft TSV opdracht gegeven voor het leveren en monteren van stalen dakplaten 106/750, enkele wandplaat en aluminium composiet cassettes,  Aluminium composiet cassettes zijn volledig in eigen beheer geproduceerd. Door frezen binnenplaat + deel PE kunnen de platen tot cassettes gevouwen worden.

Lees meer »

It Worxx te Emmen

In opdracht van Bouwbedrijf Voors Dalen B.V.  hebben wij gepoedercoat dakrandkappen, aluminium composiet panelen en 3mm aluminium cassettes voorzien van ''bedhaak''-systeem gemonteerd

Lees meer »

Tasman Toren te Groningen

In opdracht van Van Wijnen Groningen B.V.  werden 218 appartementen bekleed met 2 mm voorgelakt aluminium raamkaders. Dit materiaal geeft een zeer strak uiterlijk.

Lees meer »

Villa Flora te Venlo

In opdracht van Pellikaan Bouwbedrijf B.V. zijn wij bezig met het monteren van aluminium composiet boeiranden, wandplaten en plafondplaten bij nieuwbouw Villa Flora te Venlo.

Lees meer »

Staalmeesters te Groningen

In opdracht van Rottinghuis Aannemingsbedrijf B.V. werden verschillende appartementen bekleed met Stucco aluminium felsbanen en gelaste raamkaders.

Lees meer »

AOC Terra te Assen

Heijmans Bouw Groningen B.V. heeft TSV opdracht gegeven voor het produceren en monteren van gepoedercoat aluminium cassettes.

Lees meer »

Woning de Haan Goingarijp

In opdracht van Aannemersbedrijf A. Fekken B.V. werd een woning bekleed met cortenstaal cassettes en draaibaar cortenstaal lamellen tussen de gevel elementen. Dit materiaal geeft een zeer natuurlijk eindresultaat.

Lees meer »

Nieuwbouw bedrijfspand te Sneek

Opdrachtgever:    Bouwbedrijf de Vries B.V.
In opdracht van Bouwbedrijf de Vries B.V.  zijn wij bezig met nieuwbouw bedrijfspand te Sneek.

Lees meer »

Graafschap College te Doetinchem

In opdracht van BAM Utiliteitsbouw B.V. Regio Arnhem hebben wij diverse werkzaamheden uitgevoerd. Dakplaten 200R750 t.b.v. het sedum-dak, waterslagen, dagkant-afwerking van de kozijnen en de gepoedercoat aluminium cassettes uitgevoerd in zilver metallic zijn door TSV gemonteerd. 

Lees meer »

Revalidatiecentrum Groot Klimmendaal te Arnhem

In opdracht van BAM Utiliteitsbouw B.V. Regio Arnhem hebben wij eigen geproduceerde aluminium gevelbeplating gemonteerd. Door anodiseren heeft het een natuurlijk uiterlijk.

Lees meer »

Winkelcentrum Paddepoel te Groningen

In opdracht van VMP architecten B.V.  hebben wij aluminium composiet cassettes gemonteerd in het winkelcentrum Paddepoel te Groningen

Lees meer »

Nieuwbouw Reststoffen Energie Centrale te Harlingen

In opdracht van Jorritsma Bouw West B.V. werd deze imposante Reststoffen Energie Centrale volledig bekleed met stalen en aluminium dak- en wandbeplating. Eyecatcher is het goudkleurige ketelhuis met de aluminium schuco-profielen.

Lees meer »

Steel Study House te Leeuwarden

In opdracht van BSB Staalbouw werd een woning bekleed met aluminium composiet cassettes en kaders tussen de puien. Dit materiaal geeft een zeer strak eindresultaat.

Lees meer »

Univé te Dokkum

Gepoedercoat aluminium cassettegevel bestaande uit allerlei aluminium elementen.

Lees meer »

Ten Kate te Ter Apelkanaal

Complete fabriek samengesteld uit geïsoleerde sandwich dak- enwandpanelen.

Lees meer »

Stadskwekerij te Utrecht

De Stadskwekerij is het eerste project dat TSV volledig prefab gerealiseerd heeft.

Lees meer »

Stadshart blok 5 te Almere

Gevelbeplating bestaande uit speciale aluminium geëxtrudeerd rib-profiel in de kleur zwart. Door de zwarte kleur en de opvallende schaduweffecten in het profiel krijg je een donker uiterlijk.

Lees meer »

Sportstad te Heerenveen

Diverse gevelsystemen met verschillende bouwfysische eigenschappen.

Lees meer »

OBS Plaggenborg te Sellingen

De gevel bestaat uit cortenstaal. Door de speciale legering zal dit nooit gaan doorroesten, maar het geeft wel een mooi natuurlijk effect.

Lees meer »

Verbouw PBC-gebouw te Groningen

Gevelrenovatie door middel van alumminium lamellen op speciale klikprofielen. Door de diverse opvallende kleuren een echte blikvanger.

Lees meer »

Martinihal te Groningen

Deze opbouwgevel bestaat uit binnendozen, isolatie en buitenplaat. De buitenbeplating is zo geëngineerd dat met passende zetstukken het blokpatroon verkregen wordt.

Lees meer »

Kwartspil te Oosterwolde

Renovatie van bestaande gevels kunnen voor relatief weinig budget worden uitgevoerd. Een verwaarloosde gevel is weer als nieuw met zo'n high tech uiterlijk.

Lees meer »

The Wave te Almere

Veel besproken gevel, bestaande uit voorgelakt aluminium elementen op HSB-constructie. Doordat de elementen ten opzichte van elkaar verlopen ontstaat een zeer speciaal effect.

Lees meer »

Marine Service Noord te Hoogezand

Een mooi resultaat met eenvoudige materialen. De eenvoudige opbouwgevel werd binnen een goed gedetailleerd projectplan ontwikkeld. Zo kon dit project met weinig materiaalverlies worden gerealiseerd.

Lees meer »