Dakbeplating

MST ziekenhuis te Enschede

In opdracht van bouwcombinatie Dura Vermeer/Trebbe/Te Pas Bouw heeft TSV de volgende materialen toegepast:

Lees meer »

CSK Food Enrichment Titanium te Leeuwarden

Jorritsma Bouw West B.V. heeft TSV opdracht gegeven voor het leveren en monteren van stalen dakplaten, binnendozen,isolatie, aluminium achterconstructie en aluminium composiet cassettes, kortom TSV levert compleet de buitenschil van het gebouw. Alle materialen zijn volledig in eigen beheer geproduceerd waarbij een optimale dienstverlening en hoge kwaliteit gewaarborgd zijn.

Lees meer »

Liudger college ''splitting'' te Drachten

Staalbouw Smid Hoogkerk B.V. heeft TSV opdracht gegeven voor het produceren, leveren en monteren van staaldak, cassettes, gebogen lekdorpels en wandbeplating. Wandbeplating heeft een special effect, naar links kijkend ziet u kleur sikkens blaauw, naar rechts kijkend ziet u kleur zilver metallic.

Lees meer »

Kunstwerk A7 te Drachten

In opdracht van Sietsema Aannemersbedrijf B.V. hebben wij het kunstwerk bij A7 te drachten voorzien van enkele dak en wand-beplating.

Lees meer »

Zorgverzamelgebouw De Springplank te Emmen

Brands Bouwgroep B.V. heeft TSV opdracht gegeven voor het engineering, leveren en monteren van beplating rondom de loopbrug.  Hiervoor zijn de volgende materialen toegepast: Sandwichpanelen, omega profielen, prefab kaders rondom de kozijnen en gebogen Kalzip felsbeplating.

Lees meer »

Uitbreiding Lidl te Terborg

WAM&VanDuren bouw B.V. heeft TSV opdracht gegeven voor het leveren en monteren van stalen dakplaten 106/750, enkele wandplaat en aluminium composiet cassettes,  Aluminium composiet cassettes zijn volledig in eigen beheer geproduceerd. Door frezen binnenplaat + deel PE kunnen de platen tot cassettes gevouwen worden.

Lees meer »

Villa Flora te Venlo

In opdracht van Pellikaan Bouwbedrijf B.V. zijn wij bezig met het monteren van aluminium composiet boeiranden, wandplaten en plafondplaten bij nieuwbouw Villa Flora te Venlo.

Lees meer »

Staalmeesters te Groningen

In opdracht van Rottinghuis Aannemingsbedrijf B.V. werden verschillende appartementen bekleed met Stucco aluminium felsbanen en gelaste raamkaders.

Lees meer »

Nieuwbouw bedrijfspand te Sneek

Opdrachtgever:    Bouwbedrijf de Vries B.V.
In opdracht van Bouwbedrijf de Vries B.V.  zijn wij bezig met nieuwbouw bedrijfspand te Sneek.

Lees meer »

Graafschap College te Doetinchem

In opdracht van BAM Utiliteitsbouw B.V. Regio Arnhem hebben wij diverse werkzaamheden uitgevoerd. Dakplaten 200R750 t.b.v. het sedum-dak, waterslagen, dagkant-afwerking van de kozijnen en de gepoedercoat aluminium cassettes uitgevoerd in zilver metallic zijn door TSV gemonteerd. 

Lees meer »

Nieuwbouw Reststoffen Energie Centrale te Harlingen

In opdracht van Jorritsma Bouw West B.V. werd deze imposante Reststoffen Energie Centrale volledig bekleed met stalen en aluminium dak- en wandbeplating. Eyecatcher is het goudkleurige ketelhuis met de aluminium schuco-profielen.

Lees meer »

Ten Kate te Ter Apelkanaal

Complete fabriek samengesteld uit geïsoleerde sandwich dak- enwandpanelen.

Lees meer »

Sportstad te Heerenveen

Diverse gevelsystemen met verschillende bouwfysische eigenschappen.

Lees meer »

De Euroborg te Groningen

TSV heeft voor de Euroborg de dakbeplating verzorgd. Een eenvoudige klus, maar door de grootte een enorm resultaat!

Lees meer »

De Sudwester te Sneek

De opbouwgevel bestaat uit een binnendoos, isolatie, omega en horizontaal puntprofielplaat. De kleur is speciaal: metallic groen.

Lees meer »