Referentieprojecten

Om inzicht te geven in onze ervaring en de mogelijkheden van metaalbouw geven we op deze pagina een selectie van onze referentieprojecten. Heeft u vragen over deze projecten, aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen.

Trapbekleding te Amsterdam

In opdracht van Timmer- en meubelfabriek Harryvan B.V. hebben wij eigen geproduceerd, stalen cassettes geleverd en gemonteerd.

Lees meer »

MST ziekenhuis te Enschede

In opdracht van bouwcombinatie Dura Vermeer/Trebbe/Te Pas Bouw heeft TSV de volgende materialen toegepast:

Lees meer »

Uitbreiding sportcentrum Kardinge - Groningen

Van Wijnen Groningen B.V. heeft TSV opdracht gegeven voor het leveren en monteren van de staaldaken en leveren en monteren van aluminium composiet cassettes en vinnen.

Lees meer »

Renovatie Provinciehuis te Haarlem

In opdracht van Heijmans Utiliteitsbouw B.V. hebben wij eigen geproduceerd, aluminium composiet cassettes geleverd en gemonteerd. De aluminium composiet cassettes zijn voorzien van sparingen t.b.v. sleutelkluisjes, sirene en verlichting.

Lees meer »

Zaagdam te Groningen

Zaagdam is een opvallend nieuwbouw appartementencomplex. De strakke, moderne stijl is daarbij kenmerkend.

Lees meer »

Piet van Dommelhuis te Utrecht

Het Piet van Dommelenhuis is een kantoortoren uit de jaren 60, in de Utrechtse wijk Kanaleneiland, deze telt totaal 19 etages en is 73,2 meter hoog.

Lees meer »

Groningse Schoolvereniging te Groningen

Rottinghuis' Aannemingsbedrijf B.V. heeft TSV opdracht gegeven voor het engineering, productie en montage van samengestelde sandwichpanelen / schaaldelen. Door keuze van samengestelde sandwichpanelen heeft het gebouw hoogwaardige uitstraling.

Lees meer »

Kantoor Werkplein Hoogeveen

Het Werkplein is een uitbreiding aan het bestaande gemeentehuis. Het gebouw is hoogwaardig afgewerkt door B.V. Metaalbouw TSV. Het is opgebouwd uit prefab elementen. En bekleed met diverse producten/materialen:

Lees meer »

Abbott biologicals te Olst

Jorritsma Bouw West B.V. heeft TSV opdracht gegeven voor het leveren en monteren van aluminium achterconstructie, gepoedercoat zetwerk en aluminium composiet cassettes. Door keuze van luxe materiaalgebruik heeft het gebouw hoogwaardige uitstraling.

Lees meer »

Nieuwbouw & renovatie Daaf Gelukschool te Haarlem

B.V. Metaalbouw TSV heeft bij dit project een hoogwaardig stukje gevelbekleding gemonteerd. Hier zijn aluminium lekdorpels, dagstukken en aluminium composiet panelen toegepast.

Lees meer »

CSK Food Enrichment Titanium te Leeuwarden

Jorritsma Bouw West B.V. heeft TSV opdracht gegeven voor het leveren en monteren van stalen dakplaten, binnendozen,isolatie, aluminium achterconstructie en aluminium composiet cassettes, kortom TSV levert compleet de buitenschil van het gebouw. Alle materialen zijn volledig in eigen beheer geproduceerd waarbij een optimale dienstverlening en hoge kwaliteit gewaarborgd zijn.

Lees meer »