Vangpagina alu composiet

Aluminium composiet: ideaal materiaal voor gevelbekledingen en boeidelen

Zoekt u geschikt materiaal voor gevelbekledingen, boeidelen, luifels, zetwerk of kolombekleding? Aluminium composiet is een sterk en kleurvast plaatmateriaal dat tot elke vorm te bewerken is. Kortom: u krijgt de gewenste vorm, doordat het materiaal buigbaar, vouwbaar, te knippen en modelleren is.

B.V. Metaalbouw TSV helpt u tijdens het complete proces, zodat het aluminium composiet op de juiste wijze wordt behandeld en geplaatst en beschadiging van het materiaal wordt voorkomen. Wij werken met de hoogwaardige producten onder andere van de merken Alucobond en Larson.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van aluminium composiet? Bekijk hier onze referentieprojecten.

Waar is aluminium composiet van gemaakt?

Dit duurzame materiaal is opgebouwd uit drie lagen, namelijk: polyethyleen in het midden en twee gecoate lagen aluminium aan elke zijde. U kunt het materiaal aluminium composiet voor zowel binnen als buiten gebruiken, dus bruikbaar voor zowel uw interieur als exterieur. De aluminium toplaag beschermt tegen alle weersomstandigheden en is UV-bestendig. Kleur en glans blijven hierdoor behouden en u bent verzekerd van optimale duurzaamheid. 
 

De werkwijze van TSV

Het materiaal biedt vele bevestigingsmogelijkheden, zoals strak gevouwen cassettes of gebogen aan ronde gevels. 

We hebben het juiste materiaal in huis voor de realisatie van uw idee. Metaalbouw TSV hanteert de volgende werkwijze, eerst maken we met grote precisie een tekening voor uw project. Nadat de tekening is ontworpen, is Metaalbouw TSV graag u partner op het gebied van engineering, namelijk voor de bewerking van het aluminium composiet. Deze bewerking wordt het cnc frezen genoemd. Daarna verzorgen wij graag voor u de levering en montage. U kunt uw gehele project door één partner laten realiseren, dat is wel zo makkelijk. 
 

Vraag gratis proefmonster aan

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van aluminium composiet voor uw ontwerp of constructie? Vul het formulier in en vraag nu gratis een proefmonster aan. Ervaar de constructieve flexibiliteit van dit materiaal zelf!
 

Proefmonster aanvragen

U heeft niet alle velden correct ingevoerd.
Vragen?

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over wat aluminium composiet voor uw project kan betekenen? Neem dan contact met ons op via 0599 650778 of info@tsv.nl.

Trapbekleding te Amsterdam

In opdracht van Timmer- en meubelfabriek Harryvan B.V. hebben wij eigen geproduceerd, stalen cassettes geleverd en gemonteerd.

Trapbekleding te Amsterdam

MST ziekenhuis te Enschede

In opdracht van bouwcombinatie Dura Vermeer/Trebbe/Te Pas Bouw heeft TSV de volgende materialen toegepast:

MST ziekenhuis te Enschede