BedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofiel

Visie van TSV

Meer dan 15 jaar vormt B.V. Metaalbouw TSV een betrouwbare partner in de metaalbouw. Als ambitieus bedrijf met vakkennis en servicegerichte medewerkers werken we aan uitdagende bouwprojecten.

Samen werken aan een goed eindresultaat

TSV is betrokken bij de opdrachtgever en gemotiveerd om elke opdracht tot een succes te maken. Flexibiliteit en goed overleg zijn de juiste ingrediënten voor een prettige samenwerking. Met alle bouwpartners moet immers functioneel samengewerkt worden aan een gezamenlijk doel: een geslaagd bouwproject. Van tekenafdeling tot montageploeg biedt TSV hiervoor een goed opgeleid, oplossingsgericht en ervaren team. 

De uitdaging: een oplossing bieden voor elke bouwvraag

Voor ieder voorkomend ontwerp, voor elke vraag en voor de juiste dienstverlening is TSV uw partner. Zowel de standaard constructies als de uitdagende werken kunnen door ons uitgevoerd worden. Aan de hand van een gedegen advies, schetsen en 3D-tekeningen kunnen wij iedereen goed inzicht geven in onze producten en werkwijze. Hoe eenvoudig of complex uw project ook is: wij denken vanaf het eerste gesprek met u mee en gaan graag voor u aan de slag!

De vier pijlers van onze kwaliteit

We kennen onze materialen en verstaan ons vak. Ook zijn wij ervan overtuigd dat duurzaamheid in de bouwwereld van grote meerwaarde is. Zo beleeft iedereen ook op de lange termijn plezier van elk bouwproject. Vier belangrijke pijlers van de werkwijze van TSV zijn dan ook:

  • Deskundig advies
  • Een passend eindproduct
  • Veiligheid
  • Duurzaamheid