BedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofielBedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

B.V. Metaalbouw TSV is sinds de oprichting in 1995 een betrouwbare partner in de metaalbouw. We zijn een ambitieus bedrijf met vakkennis en servicegerichte medewerkers. We zijn betrokken bij de opdrachtgever en gemotiveerd om elke opdracht tot een succes te maken. Flexibiliteit en goed overleg zijn in de visie van TSV onmisbare ingrediënten voor een prettige samenwerking.
 

Producten en diensten

De opdrachtgever vindt bij TSV een aanspreekpunt voor alle werkzaamheden op het gebied van metaalbouw. De producten waarmee we de markt bedienen, lopen uiteen van daken en wanden voor bedrijfshallen en industrie tot luifels en gevelbekleding. Voor elke opdracht geldt dat gestart wordt met een goede inventarisatie en nauwkeurig tekenwerk. De materiaalkeuze, engineering en een deel van de productie worden in eigen huis verzorgd. Een eigen team van vakbekwame monteurs zal op uw bouwlocatie een juiste montage uitvoeren. Op de pagina producten vindt u meer informatie over onze productdisciplines.

 

Optimale kwaliteit en dienstverlening

Als overlegpartner hebben we een reputatie hoog te houden: alleen zo kunnen we rekenen op duurzame relaties met onze opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers zijn niet alleen architecten, aannemers of utiliteitsbouwers. Ook particulieren, industrie en winkelbedrijven vinden hun weg naar TSV. Voor ons geldt dat de kwaliteit continu moet zijn, zelfs als we snel moeten schakelen. Dit wil zeggen: hoe klein of groot de opdracht ook is, onze medewerkers streven naar de hoogste kwaliteit producten en een optimale dienstverlening. Op de pagina werkwijze vindt u meer informatie over onze dienstverlening. 
 

Werkgebieden

Voor ieder voorkomend ontwerp, voor elke bouwvraag en voor de juiste dienstverlening vonden in de afgelopen jaren onze relaties hun weg naar TSV. Binnen onze werkgebieden zijn vele bouwpartners succesvol door TSV bediend met dak- en wandbeplatingsprojecten op het gebied van:

  • utiliteitsbouw
  • hallenbouw
  • distributiecentra
  • stadions
  • petrochemie
  • showrooms
  • hoogbouw
  • parkeergarages
     

Een advies op maat

Voor iedere voorkomende uitdaging biedt B.V. Metaalbouw TSV graag een oplossing op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie.